Despre CVG PRODUSE CURATENIE

Compania GABVAL CHIRIMIXT S.R.L. a fost infiintata in anul 2021 din dorinta de a aduce pe piata locala produse de curatenie calitative la preturi competitive. Am pornit la drum drept o afacere mica, de familie, dar cu ambitii mari, ca mai apoi treptat, treptat, pas cu pas, sa reusim sa ne dezvoltam in directia corecta. La inceputul activitatii noastre ne-am comercializat produsele in regim Door to Door, livrand direct la sediul clientului marfa comandata cu ajutorul flotei auto proprii.

Am adaugat tot mai multe produse noi in oferta noastra, interesul clientilor fata de produsele comercializate fiind din ce in ce mai mare iar activitatea noastra crescand exponential.
Cerinta permanenta de produse calitative la preturi competitive ne-a determinat sa alegem sa importam singuri produsele comercializate astfel incat sa le putem distribui clientilor la cel mai mic pret de pe piata.
Datorita interesului clientilor nostri fata de produsele comercializate am hotarat ca in anul 2021 sa inauguram primul nostru magazin fizic CVG PRODUSE CURATENIE situat in judetul Galati, municipiul Galati, pe strada Transilvaniei la numarul 37.

Orice persoana care a cumparat produse de curatenie stie ca pe langa un ambalaj frumos colorat conteaza cum anume se comporta acel produs la contactul cu diferite suprafete, dar si ce miros lasa in urma utilizarii sale. O parte a clientilor nostri care au cumparat produsele comercializate de noi in regim Door to Door, acum au inceput sa ne viziteze magazinul fizic in mod regulat, aici putand vedea si studia produsele noi din oferta CVG PRODUSE CURATENIE cu care nu sunt familiarizati. Este mai simplu sa alegi un produs de curatare, atunci cand un angajat al GABVAL CHIRIMIXT S.R.L. te poate consilia, in acest mod poti sa alegi substanta potrivita pentru activitatea de curatare pe care ti-ai propus sa o duci la bun sfarsit.
In timp ce magazinul fizic crestea ca volum de vanzari de la o zi la alta ne-am dorit sa ne facem cunoscuti si in mediul online. Am inceput prin a crea paginile oficiale pe retelele de socializare facebook si instagram, care au solidificat legatura noastra cu clientii existenti, dar care ne-au facut cunoscuti si altor viitori clienti. Online ne-am cunoscut mai bine si am devenit prieteni! Nu a fost suficient sa fim prezenti pe retelele sociale si ne-am dorit mai mult pentru clientii nostri asa ca in anul 2021 am deschis pagina de internet oficiala. Conceputa initial drept o carte de vizita pentru compania GABVAL CHIRIMIXT S.R.L. pagina de internet www.cvgprodusecuratenie.ro la inceputul anului 2022 a devenit un loc de temelie pentru colectia noastra de produse pentru curatenia casei tale.

     Astazi va oferim o experienta e-commerce online completa: comanda, facturare, livrare si plata simplificate, astfel incat sa puteti intra in posesia produselor dorite cat mai repede cu putinta, la cel mai competitiv pret posibil.

Icons made by Flat Icons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi.

Icons made by Flat Icons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Trimite comanda si verifica factura.

Icons made by Flat Icons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Asteapta livrarea produselor comandate.

Icons made by Flat Icons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Plateste curierului contravaloarea facturii.

     Urmareste-ne pagina de internet pentru ultimele noutati, verifica periodic paginile noastre de pe retelele de socializare facebook si instagram pentru a afla ultimele promotii valabile, produse noi in oferta noastra sau orice alte noutati referitoare la CVG PRODUSE CURATENIE iar noi aducem curatenia in casa ta.
      Iti multumim pentru ca ne esti aproape!

0

Your Cart