SUNTEM IMPORTATOR DIRECT PENTRU PRODUSELE

borotalco
chante clair
quasar
dual power
dermomed
svelto
viakal
general
omino bianco
amacasa
smac

Furnizam toate produsele prezentate pe site-ul https://www.cvgprodusecuratenie.ro/produse/ in regim EN GROS pentru persoanele juridice interesate.
Fiind importator direct pentru produsele de curatenie din oferta, dispunem de cantitati suficiente pentru a putea vinde catre terti in regim EN GROS.
Pentru achizitiile in regim EN GROS se ofera reduceri individuale pentru fiecare produs in functie de cantitatea solicitata, achizitiile fiind conditionate de parcurgerea unui proces de validare si semnarea unui contract de distribuie + NDA.
Comanda minima este de 1 palet, acesta putand contine un singur sau mai multe sortimente de produse in limita a 78 baxuri/palet, valoarea minima a acestuia fiind de 10.000RON T.V.A. si transport inclus.
Pentru a deveni Distribuitor CVG PRODUSE CURATENIE va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.
Toate produsele comercializate EN GROS de CVG PRODUSE CURATENIE vor fi facturate cu T.V.A. 19% de catre CVG VALYGAB DISTRIBUTIE S.R.L. si beneficiaza de etichete in limba romana respectand legislatia specifica.
Daca sunteti interesat de un parteneriat pentru distributie sau o achizitie unica pentru un proiect, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon afisat.

0

Your Cart